Kategorier
Spelautomater

Twin Spin Megaways – nytt spel från NetEnt

Den 12 november 2020 släppte NetEnt sitt senaste spel som heter Twin Spin Megaways. Detta är ett nytt Twin Spin-spel som har förnyats och förbättrats! Hjulen har utökats till sex stycken och sju rader vilket medför att det finns totalt 117 649 olika vinstsätt i spelet! Testa själv spelet hos Betsson.

Twin Spin Megaways - Nytt spel från NetEnt

Nyheter i Twin Spin Megaways

Det finns några nyheter i NetEnts senaste spel Twin Spin Megaways. Den största är såklart att det finns så många vinstmöjligheter och att du har möjlighet att vinna 38 000 gånger din totala insats!

Men det finns också många likheter med det förra spelet Twin Spin. Du kommer att känna igen den svarta bakgrunden på hjulen och de klassiska frukt-symbolerna. Såklart finns körsbären med, klockorna och diamanterna samt 7:orna. Musiken till spelet känns igen, men är nu kanske lite livligare.

Nyheterna däremot är förutom större spelplan med fler vinstvägar också tre nya funktioner. Den ena heter Lavafunktionen, Twin Reel-funktionen och Free spins-funktionen.

Lavafunktionen innebär att symboler kommer att sprängas och ersättas med nya. Vinner du då något på den nya kombinationen fortsätter symboler att ersättas med nya tills det inte längre blir något mer vinst.

Om Twin Reel-funktionen slår in kommer det att vid varje snurr dupliceras symboler till två eller flera intilliggande hjul för att bilda tvillingar. Förutom att detta innebär att dina vinstchanser ökar så kan också lavafunktionen utlösas.

En tredje nyhet är en Free spins-funktion. Lyckas du få fem Scatter-symboler vart som helst på spelplanen så får du nämligen 15 free spins. När du sedan snurrar dessa 15 gratisspel och får en Scatter igen så får du ett nytt gratis spinn.

Vad vi tycker om detta spel

Det här är ett spel som vi gillar! Det är inget komplicerat spel vilket gör att man kan få många sköna underhållande speltimmar när man spelar NetEnts nya Twin Spin Megaways.

Trots att de har klassiska symboler och är okomplicerat så känns ändå detta nya spel både modernt och nytt. Och såklart gillar vi att det finns många olika vinstsätt vilket gör spelet ännu mer spännande! Så har du ännu inte hunnit att testa detta spel så har du missat något! Det här är ett spel som många kommer att gilla!

Läs mer och hur du bli kund hos Betsson.